– Puhastatud ja kuivatatud ebaküdoonia laastud on mõnus näksimise vahepala või hea lisand näiteks müslisse.
– Magushapust siirupist saab hea morsi, kui lahjendada seda 1:10 või lisada huvitavama maitse saamiseks mõnele teisele mahlale. Siirup annab hea hapuka maitse ka küpsetistele, piparkoogitaignale või näiteks teele.
– Tervislik suhkru ja lisaainete vaba ebaküdoonia seemnejahu on maitselt pähkline ja hea kodumaine asendus mõnele pähklijahule või mõnusaks lisandiks näiteks smuutides.
– Ebaküdoonia meesegu maitseb hästi pannkookidega
– Ebaküdoonia laastud siirupis meenutab maitselt kompotti ja sobib imehästi magustoitudesse või näiteks pannkookidele.
– Ebaküdoonia marmelaad on mõnusalt hapukas džemm, mis sobib ideaalselt näiteks tortide vahele.
– Kuusevõrse maitsesool. Meie kuusevõrsed on kuivatatud 18 tundi 42 kraadi juures, et säiliksid vitamiinid. Kuusevõrsed on head C-vitamiini ja mineraalainete allikad. Maitsesool sobib hästi liha, kala ja salatite maitsestamiseks.